Billigast sängbord på nätet

Nu har jag kommit fram till att jag vill köpa mig nya sängbord på nätet, och frågan är vart man kan köpa dem som billigast just nu. Jag har kollat runt lite grann och kommit fram till att den bästa guiden med billiga sängbord finns på en hemsida som heter sängar från snorbilligt.se.

Att det var den hemsidan som var allra bäst tycker jag beror på att dem har bäst guide, och flest olika sängbord. Nu är ju jag ute efter ett unikt sängbord som är i någon mörkt trä har jag tänkt. Har kollat på bland annat på några i ek, men även några i mörkare träslag.

Höjden på sängbordet känns som det kan vara det svåraste att hitta rätt, men jag tror att ca 70 cm på höjden blir bra. Då kommer den att gå till kantlinjen på sängen. Jag har ju trots allt tänkt att ha den ståendes bredvid sängen. Tror att det blir snyggast att ha den där.

Beställa sängbord online

När man ska beställa ett sängbord online måste man noga kolla vad det är för frakt alternativ man har, och vad det kostar med frakten. En del erbjuder gratis frakt när man beställer på nätet, medans andra kan ta upp emot 1000 kr för leverans. Jag själv valde en butik som hade fri frakt, då mitt sängbord som jag ville köpa vägde ganska mycket. Det hade gjort det ganska dyrt att det hem annars.